Jarmuż

dnia

Uwielbiam..

Potrzebne:

-patelnia, na której rozgrzewam olej kokosowy, następnie szklę cebulkę

– jarmuż – umyty, rozdrobniony, podduszony

– czosnek, sól himalajska, przyprawy ziołowe wg smaku

Trwa to jakieś 15 minut zanim dobrze zmięknie, ale dodatek … delicious, jak mawia moja Teściowa 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s